DUYURU..

Değerli Aday öğrencimiz; Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi ( KSTU) , KKTC uyruklu ve KKTC liselerinden mezun olan TC uyruklu öğrencilerin Üniversitemizin programlarına yerleştirilmesi amacı ile düzenlediği “Giriş ve Burs Sınavını” bu yıl yaşanan Covid 19 pandemi sürecini de göz önüne alarak yapmama kararı almıştır. Öğrencilerin lise eğitimi süresince göstermiş oldukları başarıya göre yerleştirme yapılacaktır.

Başvuru yapan öğrencilerimiz Üniversitemiz bünyesinde eğitim veren tüm programlara, web sitemiz üzerinden ücretsiz online başvurabileceklerdir. Programlarımıza ait Kontenjan ve Burs bilgisi için Tercih Uzmanlarımız ile [email protected] mail adresi üzerinden veya 0533 856 39 63 – 0533 828 10 10 numaraları aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
Aynı zamanda 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde kayıt yaptıracak öğrencilerimiz için, Üniversitemiz kampüsü içerisinde bulunan 2.000 kişilik KYK Kız  ve 1008 kişi kapasiteli KYK erkek Öğrenci yurtlarına yerleşmelerinde öncelik hakkı verilecektir.

KKTC Vatandaşı Kontenjanları ve Eğitim Ücretleri Konusunda Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.

Başvuru Yapmak İçin Aşağıdaki Formu Doldurmanız Yeterlidir.

Click or drag a file to this area to upload.

NOT: Lütfen formu bir defa doldurup iletin. Başvurularınız bize ulaşmaktadır. En kısa süze içinde uzmanlarımız  konuyla ilgili sizinle iletişime geçecektir. Sağlıklı Günler Dileriz.

Üniversite Kaydı için gerekli evraklar

• KKTC Lise Diploması
  • KKTC veya TC kimliği
  • 6 Adet Vesikalık Resim
  • NOT: TC Vatandaşı olup Lisenin tamamını KKTC’ de tamamlayan aday öğrencilerin okumuş oldukları liseden 4 senenin tamamını mevcut lisede okuduklarına ilşkin yazıda getirmeleri gerekmektedir.