YKS Ek Yerleştirme E-Kayıt Formu

NOT: İSTENİLEN EVRAKLARIN İLK KAYIT AŞAMASINDA ONLİNE KAYIT SİSTEMİNE YÜKLENMESİ VE ÜNİVERSİTEYE GELİRKEN ORJİNALLERİN BERABERİNDE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

SAĞLIK RAPORLARI ADAYA GELMEDEN ÖNCE YAPTIRILIP ORJİNAL EVRAKLARIN GEİTİRLMESİ GEREKMEKTEDİR.

SAĞLIK RAPORLARI HEYET YA DA KURUL RAPORU TALEP EDİLMEMEKTEDİR. İSTENİLEN TETKİKLERİN SONUÇLARI İSTENMEKTEDİR. İSTENİLEN TETKİKLER: AKCİĞER GRAFİSİ (YORUMLANMIŞ HALİ), HIV, HEPATİT B, HEPATİT C VE RPR)

AKCİĞER GRAFİSİNİN DOKTOR TARAFINDAN YORUMLANMIŞ HALİ GEREKMEKTEDİR.

KYK BAŞVURULARI KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA E DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENCİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

MUHACERET VE SAĞLIK SİGORTASI İŞLEMLERİ İÇİN ADAYA GİRİŞLER PASAPORT İLE YAPILACAKTIR. DOLAYISIYLA PASAPORTU OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN PASAPORT ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

ADAYA GİRİŞLERDE PCR TESTİ İSTENMEKTEDİR. KKTC SAĞLIK BAKANLIĞININ SİTESİNDEN GÜNCEL KURALLAR DÜZENLİ OLARAK KONTROL EDİLMELİDİR.

DERSLERİN ONLİNE YA DA YÜZYÜZE İŞLENİŞ ŞEKİLLERİNE DAİR WEB SİTEMİZDEN YAYINLANACAK DUYURULARI TAKİP EDİNİZ.

2. taksitinizi en geç 2 – 8 Ekim 2021 arasında ödenmelidir.

Ödeme Bilgileri İçin Tıklayın

Online Ödeme İçin Tıklayın

TEKRAR HAYIRLI OLSUN 🙂

YKS Ek Yerleştirme E-Kayıt Formunu AŞAĞIDAN DOLDURABİLİRSİNİZ:

ÖĞRENCİ YERLEŞME BİLGİLERİ
ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ
ADRES BİLGİLERİ
ACİL DURUMDA ULAŞILACAK KİŞİ
LİSE MEZUNİYET BİLGİLERİ
Click or drag a file to this area to upload.